Eigen en A-merken

Wij bieden een portfolio van eigen en exclusieve A-merken in het vriesvers-segment. Zo voeren wij onder andere het merk All Freez exclusief. Wij zijn er trots op dat wij de verkoop en marketing voor de exclusieve A-merken mogen verzorgen.

Onze eigen merken, zoals Dé Kroket, Dé Hitterbal en Dorada, produceren wij zelf in verschillende fabrieken wereldwijd. We halen daarbij onze ingrediënten altijd van dichtbij. Zo maken wij de producten van Asian Fingerfood in Azië, maar komen onze kroketten uit Brabant.

Meer informatie over deze en al onze andere mooie en onderscheidende merken vind je op deze website.

Innovatie

Wij kopen niet zomaar producten in, wij gaan actief op zoek naar interessante producten uit binnen- en buitenland, die we kunnen introduceren in de verschillende markten waarin we actief zijn. We zijn niet voor niets specialist in het bedenken, uitwerken en produceren van nieuwe vriesvers-concepten en -producten!

Nieuwe concepten en producten ontwikkelen we graag samen met onze klanten. Zo kunnen we een op maat gemaakt private label-concept ontwikkelen waar iedereen blij van wordt .

Kwaliteit

De kwaliteit van onze producten moet altijd tiptop in orde zijn. Daaraan werken we continu in nauwe samenwerking met al onze vaste partners. Zij vertalen de laatste trends voor ons naar innoverende producten. Om echte ‘inspirators’ te zijn en blijven, zoeken wij de laatste trends steeds op door alle relevante beurzen te bezoeken, binnen- en buitenlandse winkels te bezoeken en ontwikkelingen op buitenlandse markten te volgen.

Hierdoor kunnen wij onze klanten proactief verrassen met nieuwe product-ideeën. Vanzelfsprekend gaan we ook graag actief aan de slag met een vraag van onze klanten.  Nieuwe product ideeën vertalen wij naar unieke concepten op product- en merkniveau. Ook zaken als verpakkingen en marketing spelen daarbij een belangrijke rol en daarin denken we ook graag mee.

Van oorspronkelijk idee tot het uiteindelijk vermarkten van het product kunnen wij als ‘foodinspirator’ voor onze klanten oppakken. Wij ontzorgen onze klanten graag dus we hebben ook een logistiek partner die kan zorgen voor opslag en vervoer van vriesvers-producten.

Lees op onze website alles over onze merken, producten en werkwijze en bekijk de enorme hoeveelheid mogelijkheden die wij onze klanten kunnen bieden.